Speciale Maatregelen COVID-19

De gezondheid en de veiligheid van onze gasten en dat van onze collega’s zijn ten allen tijden onze eerste prioriteit. Daarom hebben we conform alle regelgeving vanuit onze overheid en dat van het RIVM een aantal maatregelen geformuleerd om een zo veilig mogelijke omgeving in ons hotel te kunnen garanderen.

Mondkapjesplicht

Wij vragen u om in de openbare ruimtes zoals receptie, lounge en gangen uw mondkapje te dragen. In uw kamer bent u uiteraard niet verplicht om een mondkapje te dragen

Coronatoegangsbewijs ontbijtzaal

Wij vragen u voordat u naar het ontbijt gaat om uw Coronatoegangsbewijs. Mocht u niet in het bezit zijn hiervan dan kunnen we u helaas niet toelaten tot de ontbijtruimte.

Houd altijd 1,5 meter afstand

We vragen u, ten allen tijden 1,5 meter afstand te bewaren van andere gasten en dat van onze collega’s.

Blijf thuis bij griepklachten

We vragen u om bij verkoudheid of griepklachten thuis te blijven.

Desinfecteren en regelmatig handen wassen

Bij de entree van het hotel bevindt zich een desinfectie zuil. Gelieve voordat u verder het hotel binnen loopt, de handen middels de contactloze desinfectiezuil te desinfecteren. Verder worden publieke ruimtes, deurklinken en contactpunten voortdurend gereinigd. Mocht u tijdens het verblijf geen service in de kamer willen, hang dan het ‘niet storen’ kaartje aan de deur. Iedere kamer wordt na check out grondig gedesinfecteerd.

Neem indien mogelijk de trap

We vragen u om de lift alleen te betreden met het eigen gezelschap. Neem indien mogelijk altijd de trap in plaats van de lift. We verzoeken u om ook op de trappen de gepaste afstand van elkaar te bewaren en even op elkaar te wachten als er gepasseerd dient te worden.

Betaal Contactloos

We vragen je om vooral met de pin of de creditcard te betalen (waar mogelijk contactloos). Gelieve contante betalingen zoveel mogelijk te vermijden.

We wensen u een heel fijn en veilig verblijf in Hotel Cornelisz

Gratis ontbijt - Free breakfast !

  • Boek via onze site en krijg ontbijt gratis.
  • Free breakfast if you book through this site.
  • Gratis annuleren tot 12:00 dag voor aankomst.
  • Free cancellation until 12:00 day before arrival.

Boek nu - Book now !