Speciale Maatregelen COVID-19

De gezondheid en de veiligheid van onze gasten en dat van onze collega’s zijn ten allen tijden onze eerste prioriteit. Daarom hebben we conform alle regelgeving vanuit onze overheid en dat van het RIVM een aantal maatregelen geformuleerd om een zo veilig mogelijke omgeving in ons hotel te kunnen garanderen.

Houd altijd 1,5 meter afstand

We vragen u, ten allen tijden 1,5 meter afstand te bewaren van andere gasten en dat van onze collega’s.

Blijf thuis bij griepklachten

We vragen u om bij verkoudheid of griepklachten thuis te blijven.

Desinfecteren en regelmatig handen wassen

Bij de entree van het hotel bevindt zich een desinfectie zuil. Gelieve voordat u verder het hotel binnen loopt, de handen middels de contactloze desinfectiezuil te desinfecteren. Verder worden publieke ruimtes, deurklinken en contactpunten voortdurend gereinigd. Mocht u tijdens het verblijf geen service in de kamer willen, hang dan het ‘niet storen’ kaartje aan de deur. Iedere kamer wordt na check out grondig gedesinfecteerd.

Neem indien mogelijk de trap

We vragen u om de lift alleen te betreden met het eigen gezelschap. Neem indien mogelijk altijd de trap in plaats van de lift. We verzoeken u om ook op de trappen de gepaste afstand van elkaar te bewaren en even op elkaar te wachten als er gepasseerd dient te worden.

Onze ontbijtruimte biedt voldoende afstand

Onze ontbijtruimte is zo ingericht dat we tot maximaal 16 personen tegelijkertijd in onze ontbijtruimte kunnen ontvangen. We brengen het uiteraard ook graag op de kamer indien gewenst. Tenslotte bieden we ook nog een speciaal ‘Take-out’ ontbijt aan. Al met al genoeg keuze om te kunnen genieten van de deze essentiële maaltijd van de dag.

Loungeruimte 1e verdieping

Onze lounge en patioterras op de 1e verdieping zijn geopend maar ook hier vragen we u om gepaste afstand te bewaren. Net als bij onze receptiebalie en in de ontbijtruimte hebben we ook hier speciale schermen geplaatst. Bovendien hebben we het aantal zitplaatsen beperkt gehouden.

Betaal Contactloos

We vragen je om vooral met de pin of de creditcard te betalen (waar mogelijk contactloos). Gelieve contante betalingen zoveel mogelijk te vermijden.

We wensen u een heel fijn en veilig verblijf in Hotel Cornelisz

We have a gift for you!

  • 10% discount per night
  • Room including breakfast
  • Welcome gift
  • Free WIFI

Get your 10% discount now